PUPPY DIARY

Här får vi följa Monty (jaktcocker) från 4 månaders ålder upp till 15 månader när han kan debutera på Blåbärstävlingar! Vi får också se Emmi (sheltie) som börjar kursen som prick 1 år gammal, nybörjare på agility, vilket ger oss en god blanding av valpträning och unghundsträning med en hund som är mer redo för de fysiska utmaningarna. Emmi är med i träningsfilmer mellan augusti -22 & februari -23. Vi får se alla träningspass Monty och Emmi gör med en eller flera videos varje vecka som visar vad vi gjort denna vecka. Puppy Diary är en onlinekurs utan feedback eller analysering av egna träningsfilmer, men har man en fråga är det bara ställa den uner en video så svarar jag på alla. Vi använder oss av Facebook Grupper. Videorna kan vara ihopklippta eller så visas hela passet helt utan klipp, alla misstag och felskick är kvar på videon då vi ibland lär oss mest av misstagen!

Juli 2023 - Nu uppdateras inte längre dagboken med fler träningsfilmer då hundarna åldrats ur kursen men självklart ligger allting kvar och kan gås igenom närsom för den som köper plats nu eller den som får ny valp!

HUR FUNKAR DET

FACEBOOK GRUPP

Valpdagboken sker i en grupp på Facebook som du blir inbjuden till efter erlagd betalning. Där läggs alla träningsfilmer upp, the good, the bad and the ugly, ibland ihopklippt för att slippa dötid. All originalljud är självklart kvar så ni även får höra hur det låter vid rätt och fel osv!

Engångskostnad:  500 kr

För endast 500 kr får du tillgång till allt material i all evighet! Du kan när som helst hoppa på Valpdagboken och kan enkelt se allting i rätt
ordning genom Ämnen då alla inlägg taggas med hunden, dess ålder i månader samt vad vi tränar på. Ex: #Emmi #15månader #RC

Det är 45 kr/ månaden eller 35 kr/ månaden om man lägger ihop all 14 månaders träning ni får exklusiv tillgång till som inte kommer upp någon annanstans än i Valpdagboken.

ÅHÖRARE

Valpdagboken är en plats för åhörare, alltså
laddar man själv inte upp träningsvideos på sin hund för feedback, vilket även betyder att kursen passar dig oavsett om du har valp hemma eller ej. Man kan inte göra egna inlägg i gruppen, men man kan kommentera på inläggen och ställa frågor/ diskutera.

11 MÅNADERS träning med Monty 

6 MÅNADERS träning med Emmi

EXEMPEL PÅ INNEHÅL
  • Valpgrunder
  • Framåtsug
  • RC på balans och A-hinder
  • Slalominlärning
  • Handling i kombo och bana
  • Kroppskontroll & koordination
  • Belöningsutveckling
  • Distanshandling
  • Skick & Stick
  • Tekniska kunskaper (in, ut, flick osv)