BOKNING

OBS!! Glöm inte kolla skräpkorgen om du ej fått en bekfräftelse inom 24h!!

obs. man kan tyvärr inte få en bekräftelsetext att anmälan gått igenom efter skickad anmälan, ni blir endast dirigerade till denna sida på nytt, men anmälan har gått igenom!

Villkor/ Info

Fyll i formuläret om ni vill boka kurs eller träning, ni ser kalendern nedan vilka dagar och tider som är upptagna om ni vill boka egen kurs/ privatträning. Jag svarar inom 24 h med en bekräftelse och mer information. Får ni inget svar under den tiden så kontrollera att ni inte råkat få in en extra bokstav i mejladressen samt kolla din skräpkorg och skicka gärna in en gång till för säkerhets skull.


Anmälan till kurs är bindande vilket betyder att det är upp till kunden att hitta en ersättare om ni skulle få förhinder eller bli sjuka, detta gäller oavsett veterinärintyg och/ eller läkarintyg. Jag kan självklart hjälpa er att annonsera ut platsen.

Sommartid hålls träningarna på Hanine BK, Dåntorpsvägen 99, Haninge, och bokning av privatträning kan ske strödagar men oftast förbokade dagar & tider. Vintertid hålls träningarna i inomhushall. För privatträning bokar ni själva hall och sedan träning, om inte jag anordnat vissa datum för träning, då kan hallen vara förbokad. Kurser kan komma att hållas i olika hallar.