Alily's Cheeky Celebration

MONTY

Född april 2022
ca 40,5 cm
HD A
ED 0

MERITER
Kvalat & tävlat SM sedan 2024
Svensk Hoppchampion
Svensk Agilitychampion

PERSONLIGHET

Monty skulle egentligen vart en dansk sheltie men den gick inte igenom vet checken och gick bort strax därefter så lite akut hörde jag av mig igen till Lotta som jag redan pratat med och lyckades få en hane från hennes kull som var född i princip samtidigt som denna sheltiekull från Danmark. Plötsligt hade jag min första jaktcocker och det blev så rätt! Alltid velat ha en spaniel igen sedan vår första hund Jack. Världens mysigaste och gladaste kille, blir väldigt kul att se hur detta kommer gå för honom! Han gick från klass 1 till klass 3 på 2 veckor.... Galet!

Olssinge Andromeda

foto: Rosita Dahlberg

EMMI

Född augusti 2021
ca 34,9 cm
ej röntgad än

MERITER
Landslaget till VM, EO & NM 2024
Kvalad SM & LLU sedan 2024
Svensk Agilitychampion
Svensk Hoppchampion
Dansk Hoppchampion
Final Norwegian Open 2023

PERSONLIGHET

Emmi kom till familjen när hon skulle bli 8 månader som en omplacering direkt efter Gizmo gått bort då mina föräldrar då stod utan hund. Hon hittade rakt in i vår flock och hennes självförtroende växte dag för dag tills dess att hon idag är en riktig Queen i sina egna ögon. Tanken var aldrig att köra agility med henne då jag redan hade 3 hundar att träna och tävla men hon visade sig vara extremt lättlärd och blev bara snabbare och snabbare ju mer hon fick träna så tillslut gav jag upp motståndet och tog in henne i agilityflocken och ja, hon är verkligen en av de bästa hundarna jag någonsin tränat och tävlat! Denna tjej kommer gå långt!

Bluespeed's Born a Fighter

foto: Rosita Dahlberg

ALVIN

Född april 2019
Ca 42,5 cm
HD B

MERITER

Reserv CACIAG 2023 Finland
Skadad LLU 2023 :(
SM Guld Lag 2023
Final Norwegian Open 2022
Landslaget till EO & NM 2022
Kvalat & tävlat SM från 2022
SM Brons Lag 2021
Svensk Hoppchampion
Svensk Agilitychampion


PERSONLIGHET

Alvin är halvbror med Dante då båda är efter Blåndie. Alvin är en riktigt morsgris och lite av en enmanshund och är helt galen i agility, vilket ingen kan missa! Han är väldigt följsam och försiktig och vill så gärna göra rätt, samtidigt som tåget går och man måste hänga med! Hans bästa hinder i agilityn är nog gungan, den sitter som en smäck, och hans starter är klockrena. han är mattes lilla bebis och beter sig exakt så, min skugga exakt hela tiden men kommer vi inom 300m av en agilityplan så släpper han loss sin inre best, trots år av passitivitetsträning... Suck, ja passionen är det inget fel på i alla fall!

Bluespeed's Adante

DANTE

Född januari 2015
Ca 40,2 cm i mankhöjd
HD B

MERITER

Landslaget till EO & NM 2024
SM Guld Lag 2023
Landslaget till VM, EO & NM 2023
Landslaget till EO & NM 2022
SM Silver Lag 2022
Landslaget 2021 NM (VM & EO inställt)
SM Guld Lag 2021
Landslaget 2020 (inställt)
Landslaget 2019 NM, EO & VM
Brons Swedish Open 2019
Individuell Final EO 2018
Landslaget 2018 NM, EO & VM
Wildcard WAO 2018
Guld Norwegian Open 2017
CACIAG 2017
Kvalat & tävlat SM från 2017
Svensk, Norsk, Dansk, Finsk &
Nordisk Agilitychampion
Svensk & Finsk Hoppchampion
Genomfört MH med skott

PERSONLIGHET

Dante är min once in a lifetime hund, my soulmate. Han är efter Blåndie och är då halvbror med Alvin. Supertrevlig hund på alla sätt och vis, med människor, med hundar, på plan, på tävling osv. En fantastisk träning- och tävlingskompis och en fantastisk vardagshund som kan gå hem med vem som helst, vilket han också gör om man inte håller koll på honom! Frisk hela livet hittills och ett fantastiskt huvud med ett lugn och en självsäkerhet som jag önskar alla hundar hade och alla kunde få känna på. Dante älskar agility men mest älskar han nog canicross - det är hans största passion! Tyvärr måste jag påminna honom om att han bara är en sheltie ibland, han tror han är en husky, och han får inte dra mycket längre pga han drar tills han dör.

Sumburgh Head's Gizmo

GIZMO

2007 - 2022
Ca 38,5 cm i mankhöjd

MERITER

Kvalat och tävlat SM 2013-2016
SM Brons 2014 individuellt
Landslaget till EO 2014
Svensk Hopp & Agilitychampion


PERSONLIGHET

Gizmo var en liten duracellkanin när han var lite yngre, ganska galen men samtidigt väldigt lydig och följsam i vardagen, han red ofta ut med mig och min häst på den tiden och hade inga problem med hundmöten, bilar eller hästmöten och sprang gladeligen ikapp med oss på öppna fält! Han tyckte agility var rätt kul men det var också kul att sätta andra hundar på sin plats! Gizmo fick förtidspensioneras när han var ca 8 år pga en genetisk tarmsjukdom som blommade upp och han levde pensionärlivet  hemma hos mina föräldrar som bor 5 min bort resten av livet.

Myrforsen Marcoolio

JACK

2002 - 2016
Ca 35 cm i mankhöjd

MERITER

U-SM Silver


PERSONLIGHET

Jack var familjens första hund, jag var 9 år när han kom till oss, och han blev bortskämd såsom krävs när det är ens första hund! Vi började träna och tävla agility men det var aldrig hans stora passion utan han ville vara där min mamma var samt helst sticka på vilt, rulla i gräset, kissa på lite hinder osv. Men vi kämpade på och tillslut var vi ett team och tog oss upp till klass 3 där vi fick tidsfel i varje lopp. Jack hade många sjukdomar i sitt liv och var bland annat döv sedan ca 2 års ålder.