Privatträning

Vid privatträning skräddarsyr vi tillsammans ett upplägg som passar dig och din hund. Är det något speciellt ni vill träna på så gör vi det, exempelvis självständighet, hoppteknik, running contacts osv. annars får ni oinfluerat springa en bana där jag kan studera er agility och jobba utifrån det. Jag ritar anpassade banor eller kombinationer för just er som ni även får på mejl efter passet så ni får ut det mesta av träningen.

Min filosofi med agility och agilityträning är centrerad runt samarbete, flyt och noggrannhet. Jag lockar fram rätt beteende ur hunden via positiv förstärkning och vill att de själva ska få testa sig fram till rätt beteende för att det ska sitta resten av livet. Ett framtvingat beteende gynnar inte någon. Självständighet är även en stor del av min agility, att träna på att ni har en uppgift var utan att behöva dubbelkolla varandra hela tiden, det slösar bara tid.

All träning den tiden vi kan vara ute sker på min hemmaklubb Haninge BKs agilityplan i Jordbro, Haninge, och den tiden vi måste vara inomhus bokar ni själva tid i en hall dit jag tar mig för träningen. 

Vintertid

Oavsett antal ekipage
Inomhus i hall ni bokar själva
Hallhyra ingår ej

Sommartid

Oavsett antal ekipage
Utomhus på Haninge BK
Planhyra ingår